Efficiënte BouwHUB’s overal in Nederland

Een bouwHUB / bufferlocatie / tussenopslag biedt u tijdelijke opslagcapaciteit voor uw bouwmateriaal dichtbij de bouwplaats, aan de rand van de stad. Vanaf de HUB rijden transporten met bouwmaterialen voor verschillende (onder)aannemers just-in-time naar de bouwplaats. Onze relaties voorzien in slimme bouwHUB locaties voor locaties in heel Nederland. Binnen de Randstad liggen ze op strategische locaties in o.a. Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Utrecht.

Bouwmaterialen worden in bulk bij onze HUB aangeleverd en door onze medewerkers opgedeeld in samengestelde werkpakketten. Hiervoor worden veelal medewerkers uit de “Social Return” ingezet. Vanuit deze HUB’s vertrekken trucks met de benodigde materialen om in het gebouw op de juiste plek van montage klaar te zetten. Just-in-time natuurlijk.

Zo heeft u nooit meer materiaal op uw bouwplaats dan noodzakelijk, bouwmateriaal ligt dan nooit meer in de weg en het risico op verlies en diefstal wordt sterk verkleind. De lege truck neemt uw afval retour.

Deze manier van werken levert u veel voordelen. Zo realiseert u bijvoorbeeld uw maatschappelijk verantwoorde doelstelling uit de participatiewet, volstaat u met de helft van de transporten en bouwt u bovenal efficiënter en sneller. Het bewijs dat snel en duurzaam bouwen mogelijk is!

Ook voor renovatie projecten waarbij opslag op de bouwplaats zelf eenvoudiger is bieden wij slimme oplossingen. De unieke TiQiT Voorraadbeheermodule biedt u overzicht welk materiaal op de bouwplaats zelf is opgeslagen en welke niet. Zo heeft u in één overzicht duidelijk wat op welke locatie voorradig is.

Heeft u zelf een HUB in gebruik? Ook dan is er nog voordeel te behalen. BouwAanvoerders helpt u deze HUB effectiever te organiseren en in te zetten met onze slimme ICT oplossing TiQiT Voorraadbeheer en onze jarenlange ervaring met bouwHUB’s.

Een bouwplaats is om te bouwen!

“Steeds weer kregen we onverwacht veel te grote leveringen op onze bouwplaats. Met als gevolg een overvolle bouwplaats en geen ruimte om te bouwen. Zo kon het niet doorgaan! Nu maken we op afroep gebruik van de HUB, hierdoor kunnen we verrassingen beter opvangen en wordt onze bouwplaats gebruikt om te bouwen.”
hub locatie klein

Besparingen door bufferlocaties

  • 3% besparing op de aanneemsom
  •  50-70% ruimtebesparing
  • 40% minder voertuig bewegingen
  • 20% afname verlies en diefstal

TiQiT Voorraadbeheer module

Materiaalomschrijving en beschikbaarheid biedt u 24/7 op elk device een slim overzicht van uw voorraad.
Bij elke materiaalbeweging binnen en buiten de HUB ontvangt u een notificatie. Zo bent u altijd op de hoogte van de precieze locatie, hoeveelheid voorraad en de staat van uw materialen.
Nooit meer onzekerheid of en hoe (schade) materiaal geleverd is. U volgt realtime uw materiaalstroom naar en op de bouwplaats.
Back to Top