Over BouwAanvoerders

Wat wij toevoegen:

BouwAanvoerders bestaat uit een sterk team van bouwkundigen met ervaring in de werkvoorbereiding, uitvoering en logistiek. Met middelen zoals geavanceerde ICT tools en slimme HUB’s zijn wij de logistieke oplossing die aansluit op uw bouwproject.

Door jarenlange ervaring van werken met (eigen) HUB’s en bufferzones hebben wij de ervaring en kennis over de zin en onzin van deze logistieke aanpak. Wij kennen ook de mogelijkheden en positieve bijdrage op de omgeving en leefbaarheid, zoals bijvoorbeeld CO2 reductie. Maar wij onderkennen ook de nadelen van de HUB. Wij zijn overtuigd dat slimme ICT tools geld besparen en hebben daarom een ICT tool speciaal voor de bouwlogistiek ontwikkeld. Met ons projectteam begeleiden wij middelgrote tot zeer grote binnenstedelijke bouwprojecten van begin tot eind.

Liever zelf de logistiek coördineren en monitoren? Ook dan bent u bij BouwAanvoerders aan het juiste adres. Wij verstrekken u onze kennis en ICT tool zodat u zelf de logistiek succesvol uitvoert en bewaakt. Zo heeft u een aanpak en de middelen om zelf materialen op tijd, in juiste hoeveelheid en op exact de juiste locatie te laten arriveren. Onze logistieke oplossing bespaart de logistieke uitvoerder op de bouw veel tijd en voorkomt overlast naar de omgeving.

Waarom BouwAanvoerders?

  • De slimste ICT tools in de branche
  • Inzet van Social Return
  • Door bouwers voor bouwers
Back to Top