Over BouwAanvoerders

Wat wij toevoegen:

BouwAanvoerders bestaat uit een sterk team van bouwkundig en logistiek adviseurs met ervaring in de werkvoorbereiding en  uitvoering in de bouw. Wij ontwikkelen oplossingen voor bouwlogistiek, zoals een ingenieuze aanpak, geavanceerde ICT tools en slimme HUB’s.

Wij realiseren logistieke oplossingen en tools voor de bouw.

Door jarenlange ervaring in bouwlogistiek en door zelf te werken met (eigen) HUB’s en bufferzones hebben wij de ervaring en kennis over de zin en onzin van deze logistieke aanpak. Wij kennen ook de mogelijkheden en positieve bijdrage op de omgeving en leefbaarheid, zoals bijvoorbeeld CO2 reductie. Maar wij onderkennen ook de nadelen van ’slimme’ oplossingen.

Wij zijn overtuigd dat ervaring, kennis en kunde zorgt voor de optimale oplossing. Vanuit onze onafhankelijkheid voorzien wij in een slimme aanpak en ICT tools die geld besparen. Onze oplossingen zijn speciaal voor de bouwlogistiek ontwikkeld.

Zelf de logistiek coördineren en monitoren? U bent bij BouwAanvoerders aan het juiste adres. Wij ontwikkelen tools zodat u zelf bouwlogistiek succesvol uitvoert en bewaakt. Zo heeft u een aanpak en de middelen om zelf materialen op tijd, in juiste hoeveelheid en op exact de juiste locatie te laten arriveren. Oplossing die de logistieke uitvoerder op de bouw veel tijd bespaart en overlast naar de omgeving voorkomt.

Waarom BouwAanvoerders?

  • Jarenlange kennis en kunde
  • Door bouwers voor bouwers
  • De slimste ICT tools in de branche
Back to Top